Raiul păgânilor

Noi nu suntem păgâni, noi suntem dreptcredincioşi. Păgâni sunt cei ce nu cred în Allah (binecuvântat fie numele Lui). Suntem „laici”, nu amestecăm. Avem un PM imam, băiat bun, educat la medresse, pupă doar mâna preşedinţilor en-titre din USA, precum şi a mentorului său „politic” interzis. Aaa..are el rolex şi se poleieşte cu Armani, dar de fapt e un băiat umil pe care l-au ales media şi noi, bineînţeles, căci din media ne educăm. Şcoala? Ha ha hahaha. E pentru proşti. Nu avem nevoie de şcoală, noi avem nevoie de bani. Mulţi. Ce frumos e la străinii ăştia, au bani. Vin la noi şi le place, căci noi nu suntem păgâni. Noi suntem „laici”, nu amestecăm. Aici e raiul.

Repairs to Suleymaniye Mosque's Towers
N-au nevoie de myspace

E sărbatoare în noaptea asta, sărbătoarea de după Ramadan, care e o sărbătoare binecuvântată, cea mai mare. Dar noi suntem „laici” şi nu amestecăm. Am interzis porcăriile astea de pe internet, care întinează numele Profetului (binecuvântat fie numele Lui, căci pe el îl iubeşte Allah, Atoatevăzătorul, Creatorul). Acum ne bucurăm după postul Ramadanului, cea mai mare sărbătoare, Sărbătoarea Sărbătorilor, căci aşa e scris în Al Kuran, Cartea Cărţilor din toate cele patru trimise de Allah (binecuvântat fie numele Lui). Am interzis porcăriile de pe internet chiar acum, pentru a ne bucura de dulciurile de după Ramadan in pace. Noi nu amestecăm, noi suntem „laici”. E scris şi în Constituţia noastră Sfântă. Noi nu suntem păgâni. Păgâni sunt cei ce nu cred în Allah (binecuvântat fie numele Lui), nu noi. Noi credem, noi nu amestecăm.

Avem armată. Cea mai puternică din lume. Noi credem în Allah (binecuvântat fie numele Lui), dar nu amestecăm, noi suntem „laici”, ca străinii ăia din Franţa, sau păgânii din India (unde-or mai fi şi astea în lume, căci aici la noi, nu sunt). Noi nu suntem păgâni. Trăim în raiul pe care ni l-a lăsat Tatăl nostru născut la Salonic.

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

(Mie, mi-e lehamite. Mă adaptez, cum ar spune iubita mea, dar n-am să am linişte până nu se schimbă ceva. Va cădea guvernul acesta ales de „majoritate”, ha ha, voturile „nule”, adică cele neconsiderate căci n-au atins plafonul de 10%, se adaugă la gruparea de pe primul loc…nu există reglementări logice pentru construcţiile din spaţiul rural, 80% din spaţiul total, de altfel…aseară, s-a interzis myspace…şi-l făcuseră şi-n limba lor, să le fie mai uşor, să nu trebuiască să-nveţe o limbă străină pentru a intra în contact cu afara ţarcului-raiului… raiul păgânilor credincioşi şi iubitori de oaspeţi cu bani…mulţi, cum îşi doresc şi ei…mi-e lehamite…dar n-am să stau aşa… :) )

 

Urmăreşte pe Twitter. Nu greşeşti dacă o faci. Unii urmăresc şi sau care sunt tot conturile mele…
„Pe Româneşte” e pentru tine, vorbitorul şi înţelegătorul! Ar fi bine să ne „încercuim” pe Google+, însă cel mai sigur este formularul din sidebar, pentru newsletter, pe care aş fi onorat să-l completezi cu numele tău real şi o adresă valabilă de email şi/sau
să te abonezi la Ipoteze despre concluzii prin Feedburner. Nu vei fi abuzat, ci doar anunţat atunci când apare ceva nou :).

Copyright © 2009 Ipoteze despre concluzii – Raiul Păgânilor


Dacă ţi-a plăcut articolul, te rog spune şi altora

Tweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookShare on RedditBuffer this page

Abonează-te la Newsletter!

Lasă-ţi adresa de email pentru a beneficia de perlele acestui blog nonconformist. Nu va fi prea des şi nu te costă nimic.

 Despre comentarii: Te rog să fii politicos chiar dacă nu-ţi convine ce spun în articol. Încearcă mai bine să ajuţi în loc să jigneşti. Foloseşte-ţi numele real şi evită link-urile care n-au legătură cu subiectul, în spaţiul comentariului. Dacă în locul numelui apare altceva (keywords ori situri), comentariul va fi modificat sau şters. La fel, folosirea unei adrese de email false îţi va trimite comentariul direct la spam!

Spune-ţi părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Precedentul:
Următorul: